2012년 4월 2일 월요일

Het Pesachmaal (laatste avondmaal) anno 2012



ROTTERDAM - Wil je het Pesachmaal vieren net zoals Jezus Christus het gevierd heeft 2000 jaren geleden? Kom dan vóór 5 april om je op het pesachfeest voor te bereiden, zodat je samen met ons in de Church of God, het Pesachmaal kunt eten en drinken op 5 april in de avondschemering aan het Slingeplein 1 te Rotterdam. Tot Ziens!


Het Pesachmaal van het nieuwe verbondHet Pesachmaal van het nieuwe verbond, dat voor de Kerk belangrijk is, is de dag waarop Jezus vergeving van zonden en eeuwig leven heeft beloofd aan degene die brood en wijn, dat voor Zijn lichaam en bloed staat, nuttigt. Jezus heeft dit nieuw verbond 2000 jaren geleden ingesteld, op de nacht voordat Hij werd gekruisigd.

Volgens de leer van Jezus Christus, houdt de Church of God het Pesachmaal door het eten van brood en het drinken van wijn elk jaar op de avond van de 14e dag van de eerste maand van de heilige kalender. De Kerk zegt dat rampen degene voorbij gaan die het Pesachmaal houdt. Het is afkomstig van Exodus toen de Israëlieten beschermd werden tegen de rampen door het strijken van het bloed van het lam aan de deurposten en aan de bovendorpel van hun huizen.

De Church of God gelooft dat Christus Ahnsahnghong God is in het tijdperk van de Heilige Geest, omdat Hij het Pesachmaal van het nieuwe verbond heeft hersteld, dat was afgeschaft bij de Concilie van Nicaea in het jaar 325 na Christus hemelvaart. De Church of God zegt dat het de enige kerk in de wereld is, die het Pesachmaal van het nieuwe verbond houdt, volgens de voorschriften van de Bijbel, op de juiste dag. Dit jaar valt het Pesachmaal op 5 April.

De Church of God houdt de zeven feesten in drie keer volgens de Bijbel, met in begrip van zowel Dag van Opstanding en het Loofhuttenfeest alsook het Pesachmaal en het staat  bekend als de kerk dat elke voorschrift van het nieuw verbond
naleeft— de Sabbat, Doop en het voorschrift van de sluier.

댓글 3개:

  1. green grass and green people, so beautiful :-D

    답글삭제
  2. Thanks to Elohim God, Christ Ahnsahnghong and God the Mother!
    I like 'the green'. What a beautiful color!!
    I, a member of WMSCOG, also participated in these voluntary activities in my country.
    More about WMSCOG in http://www.wmscog.org,
    http://mountzion144.wordpress.com

    답글삭제